Upgraden

In sommige gevallen is upgraden al voldoende

Wanneer uw apparaat nog een boost kan krijgen door één of meerdere onderdelen te gaan vervangen door nieuwe en daarmee snellere onderdelen, zal dat voor ons altijd de eerste optie zijn die wij u gaan aanbieden. Dit natuurlijk met het oog op uw uitgaven, maar voornamelijk voor het recyclen van materialen. Ook wij vinden het zeer belangrijk om verstandig met materialen om te gaan om latere generaties niet met onze e-waste op te zadelen.

Enkele mogelijke upgrades

Een snellere harde schijf laat uw apparaat aanzienlijk sneller opstarten. Daarnaast zult u merken dat dat ook uw programma’s sneller starten en uw opdrachten sneller verwerken.

Wanneer uw moederbord een nieuwere generatie processor kan ondersteunen zal dat een flinke vooruitgang geven. In snelheid maar zeker ook in zuinigheid en stabiliteit.

Meer of sneller geheugen kan vaak al prima resultaten laten zien in werksnelheid. Eventueel met een (nieuwere) losse videokaart kan uw apparaat dan weer een aanzienlijke tijd prima dienstdoen.

Updaten naar een nieuwere versie van Windows is ook een goede manier om snelheid te genereren in uw werkflow. Door de nieuwe architectuur van dit besturingsprogramma wordt uw apparaat beter ingezet in al haar taken.