Advies

Wij geven advies met het oog op gebruik

Als u nu een enkel nieuw apparaat of meerdere (verschillende) nieuwe apparaten wilt aanschaffen, wij staan klaar om u advies te geven. Wij kijken naar waarvoor het apparaat ingezet gaat worden. Wij leveren producten op maat die met gemak de programma’s draaien waarvoor u ze gaat inzetten.

Daarnaast houden wij rekening met waar het apparaat geplaatst gaat worden, voor computers zijn er vele formaten mogelijk. Zo kunt u ruimte besparen op de werkplekken voor de nodige bureauruimte en oogt het opgeruimd.

Laptop

U zoek een nieuwe laptop voor uzelf of voor uw bedrijf? Met het enorme aanbod op het internet en bij de lokale verkoopunten is het vaak erg lastig om de juiste keuze te maken.

Wij helpen u met die keuze, op maat is ons motto. Wij kijken specifiek naar waar de laptop voor ingezet gaat worden en geven u graag advies nadat wij eerst uw wensen hebben doorgenomen.

Computer

U zoek een nieuwe computer voor uzelf of voor uw bedrijf? Wij geven u graag advies over wat de vele mogelijkheden zijn in kracht en formaat.

Wilt u nu voor een krachtpatser, een milieubewuste computer of juist voor een klein formaat gaan, wij kunnen het u leveren en zelfs op maat voor u maken.